Village Hall Update – January 2014

The VH walls were repainted early last year and the ceiling has just had a new coat of paint to complete the decoration works.

 Repairs to the lobby, kitchen and committee room were recently carried out as part of an insurance claim for subsidence damage to the rear extension building. New fencing and boundary marker posts are be installed in the coming months to replace the overgrown hedge facing The Green, which was removed by contractors acting for the insurers.

 Other works due to get under way shortly include minor repairs to the boundary wall, main entrance ramp and chimney.

 All works are carefully planned to minimise any inconvenience to VH user groups.

 Look out for information on future VH events in The Link and the Daventry Express, on the village notice boards and this website and elsewhere in the village.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized, Village Hall. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s